ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Exclusive VIP Service

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ξένοιαστες και αξιόπιστες ιδιωτικές μεταφορές (έως και 8 επιβάτες συν τις αποσκευές) διαθέσιμοι για το αεροδρόμιο, για τα λιμάνια της Ζακύνθου και του Αγίου Νικολάου, το σταθμό λεωφορείου και για τις διάφορες παραθεριστικές περιοχές. Θα σας πάμε (αποκλειστικά- χωρίς μοιρασμένη κούρσα) στον προορισμό σας σε ένα χαλαρωτικό και άνετο VIP SHUTTLE με δωρεάν wi-fi, χρέωση τηλεφώνου και δωρεάν εμφιαλωμένο νερό για όλους τους επιβάτες.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές.
Παρακαλώ ενημερώστε μας εκ των εάν απαιτείται παιδικό κάθισμα, συμπεριλαμβάνοντας την ηλικία και το βάρος των παιδιών κάτω των 12 ετών.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το όχημα και ο οδηγός μας μπορούν να μισθωθούν για τον ξεχωριστό γάμο σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση αυτής της υπηρεσίας, στείλτε μας e-mail ή μήνυμα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με ωριαία ή ημερήσια χρέωση, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας δρομολόγιο και να καθορίσετε το ρυθμό που επιθυμείτε ενώ επισκέπτεστε τα αξιοθέατα του νησιού. Εναλλακτικά, μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας ψωνίζοντας, να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των επιχειρήσεων σας ή τις τράπεζες, ή απλά να απολαύσετε μια απλή διαδρομή προς μια μαγευτική τοπική ταβέρνα στα βουνά. Συμπεριλαμβάνονται αναψυκτικά, δωρεάν wi-fi και φόρτιση κινητού.